Prabhupada festival na farmi 24.8.2019.

Namaste!

Poštovanje svima! Povodom Janmaštami Festivala (23.8.) i Šrila Prabhupada Festivala (24.8.) na našoj farmi održati ćemo zajednički festival u subotu 24.8.2019. s početkom u 15h.

Kao i do sada, odlazak na farmu uvijek organiziramo s više automobila, pa molimo sve koji se prijave (095/504-5284  samoozdravljenje@gmail.com) za odlazak na farmu da napišu idu li automobilom, tako da napunimo sva vozila i uštedimo na troškovima. Prosječni trošak goriva u jednom smjeru (iz Zagreba) je 100kn, što znači 25kn po osobi (4 osobe po vozilu), ukupno 50kn za gorivo u oba smjera. Za troškove festivala pozivamo vas da ostavite vašu donaciju na odlasku.

Pošto će nakon festivala biti mrak, obilazak farme je time otežan jer se ne preporučuje hodati po šumi u mraku.

Zato smo odlučili da se okupimo do 15h i jednosatnom šetnjom po imanju tradicionalno se povežemo s Majkom Zemljom, Šrimati Bhumi devi. (više info ispod galerije fotografija).

U 16h započeti ćemo s bhajanima (duhovnom glazbom) a u 17h imati ćemo predavanje na prigodnu temu (dan pojave Gospodina Krišne i Šrila Prabhupade).

Odmah nakon predavanja, između 18:30-18:45h servirati ćemo prasadam (vegetarijanska gozba s više od 6 preparacija) i uz opušteno druženje kušati predivna jela iz našeg vlastitog vrta.

Nakon toga slobodni ste se družiti i šetati i po želji uputiti natrag.