Duhovni retreat na otoku Silba 2020

Yoga & Samoozdravljenje retreat na otoku Silba
20-27. lipnja 2020

Napredni tečaj Samoozdravljenje i Dharma yoga sa Kristijanom i Sandrom

​Odmor od gradskog života (retreat = povlačenje) i izlaganje prirodi, čistoći i duhovnom znanju

I ove godine izabrali smo otok Silbu zbog toga što nema auta, motora, bicikla, kao ni hotela kako bi omogućili rijetku egzotiku potpunog mira koja odlično odgovara yoga odmoru-povlačenju i stjecanju novih znanja. Otok Silba smješten je u zadarskom arhipelagu, to je ekološki čist otok a turisti su uglavnom smješteni u apartmanima. Poznat je i kao otok kojeg vole umjetnici, pun je zanimljivih detalja a na Silbi je raskoš prirode naprosto očaravajuća. Šetnice i staze za duge šetnje su diljem otoka. Mir i tišina omogućit će vam ostvarenje ili ponovno nalaženje izgubljenog dodira sa prirodom kao prijeko potrebnim uvjetom potpune psihofizičke relaksacije.

Picture

 

Picture

 

Picture

 

O programu

Radionice i predavanja Kristijana Kolege uz Sandrinu yoga asistenciju zasigurno će vam donijeti jedno sasvim novo iskustvo u istinskom povezivanju unutar sebe te kreiranju svoje vlastite sudbine. Naučite više o svjesnom i podsvjesnom umu, drevnom znanju Veda, o yogi, dahu i duhu te postizanju trajne sreće! Kroz intenzivan rad na sebi imat ćete dovoljno slobodnog vremena za opuštanje, uživanje u morskim radostima i ugodno druženje!

Picture

 

Picture

 

Picture

 
– SAMOOZDRAVLJENJE “Praktična primjena samoiscjeljenja”
lako razumljiva i jednostavna tehnika mentalnih vježbi pomoću kojih svatko može promijeniti kemijsko stanje tijela i na taj način izliječiti bilo koju bolest i poremećaj. Sposobnost samoiscjeljenja nalazi se u svima  nama. Sve što je potrebno je znanje o tome na koji način razviti tu sposobnost.​– DHARMA YOGA
Cjeloviti jutarnji program s kojim se započinje dan i koji će vašu praksu yoge podignuti na novu razinu. Program uključuje yoga položaje, praksu pranayama i kriya (tehnike disanja i pročišćenja), iscjeljujuću yoga nidru, duboko opuštanje. Navečer je predviđen kraći yoga program.

– RADIONICE
Radionica vegetarijanskog kuhanja i pripremanja hrane, radionica mantra meditacije i tapkanja.
 
Dnevni program:
07:00-08:30 Dharma yoga praksa
09:00-10:00 Doručak
10:00-11:30 Predavanje, radionica
13:00-14:00 Ručak
14:00-18:00 Slobodno vrijeme
18:00-18:30 Yoga pranayama i meditacija
18:30-20:00 Predavanje, radionica
20:00-21:00 Večera

Što trebate ponijeti: prostir