Sandra Petra Pintarić – učiteljica yoge

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sandra Petra Pintarić posvećena je yogi koju prakticira od 2001.g., od svoje 27. godine a podučava od 2006.g. Znanje dobiva od najeminentinijih svjetskih duhovnih i yoga učitelja kroz posljednjih 15 godina.

Zanimanje za duhovnost i psihologiju od rane mladosti vodilo ju je u istraživanja razne ezoterije i alternative, bavi se umjetnošću  od 1995. g. i postala je poznata po tome široj javnosti. Radila je  izdavaštvu i medijima koje je napustila kad se 2001. odlučila ići putem umjetnosti, duhovnosti i yoge. Završila je za dizajn interijera 2005 g. i Vastu (vedska arhitektura i dizajn) 2009. g. Od 2009 g. počinje više proučavati yantre, mandale, čakre i drugu simboliku Veda gdje nalazi novu inspiraciju za svoje umjetničko izražavanje upleteno u lijepe interijere s dušom (www.vastuhealingarts.com). 

Sa svijetom yoge susrela se u Zagrebu 1993-94 g.  kroz bhakti yogu, proučavala je vedsku kozmologiju, jyotish, istraživala raznu alternativu… a 2001 nakon što je napravila velike promjene ozbiljnije se posvećuje duhovnosti i yogi.

Od 2002 do danas njeni putevi po svijetu i Hrvatskoj su kroz mnoge tečajeve znanja, disanja, meditacije, kriye, povlaćenja, satsanga… a zahvalna je da uopće ima priliku učiti od predivnih i inspirativnih učitelja (Sri Sri Ravi Shankar, Sri Dharma Mittra, Sacinandana Swami, Dhanurdhara Swami). 

Certificirana je učiteljica za Dharma Mittra yogu, Yoga nidru i tehniku Psychic Development (E-RYT 200/500, RYT 800, RYT 1000). Inicirana je u tehnike Sudarshan-kriya, Shakti-kriya i Sahaj Samadhi meditaciju. Podučava tradicinalnu Hatha-Raja yogu sa velikim utjecajem Bhakti yoge kroz razne tečajeve i redovnu praksu, te Art terapija radionice.

Osnivačica je poznatog zagrebačkog yoga centra i Škole za učitelje , Dharma Yoga Zagreb studia www.dharmayogazagreb.com

Be receptive to the grace of God right there in your heart.” Sri Dharma Mittra

Sandra Petra Pintarić, sandra.pintaric@gmail.com, 0953567899

VIŠE O SANDRI…